Albania Radio Shipkovica
Radio Shipkovica
OFFLINE LIVE

Radio Shipkovica

Country: Albania

Radio Shipkovica është një radio live online në Shqipëri. Radio Shipkovica transmetoi 24 orë program të gjallë në internet. Radio Shipkovica është e përkushtuar të promovojë kulturën shqiptare, muzikën, lajmet dhe shumë më tepër nëpërmjet stacionit.

Contacts

About the author

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE