Albania Radio Emanuel
Radio Emanuel
OFFLINE LIVE

Radio Emanuel

Country: Albania

Radio Emanuel vazhdon misionin për përhapjen e Ungjillit. Vizioni ynë për të ardhmen është rritja e zonës së mbulimit dhe vënia në shërbim ndaj çdo personi që është në kërkim të së vërtetës.

Contacts

Address Rruga "Guri Dolani", Lagjia 11, Nr. 7

About the author

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE